Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας.

Deal

Επενδύστε στην επαγγελματική σας εικόνα και προσελκύστε πελάτες

Μια ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας είναι εύχρηστη, φορτώνει ακαριαία και λειτουργεί άψογα σε όλες τις συσκευές. Η καλή εμπειρία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας κάνει τη διαφορά και σας διευκολύνει να τους μετατρέψετε σε πελάτες σας.

Βλέπουμε τους πελάτες μας σαν συνεργάτες και μας νοιάζει η επιτυχία τους.

Τα επιτυχημένα projects και οι χαρούμενοι πελάτες μας είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με κάθε ανάγκη της ιστοσελίδας ή του eshop σας!

Επικοινωνία

Με μια ποιοτική ιστοσελίδα έχετε οφέλη σε κάθε βήμα του επισκέπτη σας

Γνωριμία: Συχνά η επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας είναι η πρώτη επαφή ενός υποψηφίου πελάτη με τη δουλειά σας. Όσο πιο θετική είναι αυτή η πρώτη εντύπωση, τόσο πιθανότερο είναι να προχωρήσει ο επισκέπτης σε επικοινωνία μαζί σας. Με μια καλή ιστοσελίδα δίνετε εξαιρετική πρώτη εντύπωση, ενώ είναι ευκολότερο να σας βρουν περισσότεροι επισκέπτες, καθώς εμφανίζεστε ψηλότερα στα αποτελέσματα της Google.

Χρήση: Η ιστοσελίδα σας φορτώνει σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και δείχνει από την πρώτη κιόλας ματιά τι κάνετε μέσα από το custom design της. Έχει φτιαχτεί με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, λειτουργεί άψογα χωρίς σφάλματα, είναι καλά οργανωμένη και βοηθά τους χρήστες να βρουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Η πλοήγηση είναι εύκολη και οι επισκέπτες έχουν θετική εμπειρία.

Αποτέλεσμα: Μετατρέπει τους επισκέπτες σας σε πελάτες σας.

Πώς πετυχαίνουμε αυτά τα οφέλη

Πάνω από κάθε τεχνική γνώση είναι η αγάπη μας για το web και η ικανοποίηση που νιώθουμε όταν οι πελάτες μας πετυχαίνουν.

Συζητάμε μαζί σας, ακούμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις με βάση την εμπειρία μας. Προτιμάμε οι λύσεις μας να είναι απλές και δεν προσπαθούμε ποτέ να σας πείσουμε για κάτι που δεν χρειάζεστε.

Σας βοηθάμε να συγκεντρώσετε το υλικό που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας (όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και λογότυπα).

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, τόσο για τη συντήρηση όσο και για νέες λειτουργίες που θέλετε να προσθέσετε.

Ξέρετε πάντα τι να περιμένετε, καθώς περιλαμβάνουμε τα παραδοτέα στις προσφορές μας και ορίζουμε σαφή χρονοδιαγράμματα.

Μερικές από τις Τεχνικές Λεπτομέρειες που μας ξεχωρίζουν

Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονα, ισχυρά εργαλεία ανοιχτού κώδικα, όπως το Drupal και το Next.js.

Με σχεδιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας (custom web design), οι ιστοσελίδες μας επικοινωνούν από την πρώτη ματιά το ύφος και την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Δίνουμε βάση στην χρηστικότητα, χωρίς να κάνουμε υποχωρήσεις στην εμφάνιση.

Εφαρμόζουμε τεχνικές Search Engine Optimization (SEO) και Conversion Rate Optimization (CRO) για να βελτιστοποιούμε τα αποτελέσματα των ιστοσελίδων μας.

Χρησιμοποιούμε τεχνικές decoupling και το Edge Network για να εξασφαλίσουμε αστραπιαίους χρόνους φόρτωσης από όποιο σημείο του κόσμου και αν μας επισκέπτονται.

Φροντίζουμε όλα μας τα έργα να έχουν άριστες επιδόσεις στα Core Web Vitals. Ένα παράπλευρο αποτέλεσμα των καλών επιδόσεων είναι η μείωση του κόστους ανά κλικ στα Google Ads, γίνεται δηλαδή φθηνότερο το να φέρετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

Open cookie options